Gebruikershulpmiddelen

Site-hulpmiddelen


over_uruverse

Over Uruverse


Het Uruverse is de complete verzameling van al onze projecten, een verzameling van Social Media platformen, websites en aggregators die samenwerken om de doelstellingen te bereiken. Deze wiki bevat alle informatie hieromtrent als ook gedetailleerde handleidingen over de werking van deze projecten. Letterlijk alles wat er te weten valt over onze projecten staat op Uruverse en zal worden aangevuld met toekomstige projecten.

Doelstellingen

Alle projecten in het Uruverse komen samen met als doel:

Bestrijden van censuur en het promoten van vrijheid van informatie en vrijheid van meningsuiting

Al sinds het ontstaan ven het Internet zijn er informatie bronnen en krachten die deze bronnen het zwijgen trachten op te leggen door middel van censuur, manipulatie en het misbruiken van bestaande wetgeving. Dit gaat met name op voor de grote social Media platformen zoals Facebook, Twitter en YouTube ook wel “Big Tech”genoemd. In het Uruverse strijden wij hiertegen door middel van het uitbrengen van eigen alternatieve Social Media platformen en door de acties van deze “Big Tech” platformen aan de kaak te stellen via onze websites.

Het creëren van bewustzijn onder de mensen dat censuur en manipulatie gaande is

Al onze projecten van de eerste website tot het huidige Uruverse is geboren uit noodzaak. De bevolking wordt wereldwijd bespeeld, belogen en gemanipuleerd. Onze websites hebben tot doel dergelijk bedrog aan de kaak te stellen, door middel van publicaties die de reguliere media negeren, verzwijgen of verdraaien. We willen mensen de andere kant laten zien en vooral dat mensen zichzelf aanleren niet klakkeloos al het “nieuws” aan te nemen, ongeacht van welke bron dat nieuws afkomstig is. Zelf onderzoek en daardoor geïnformeerd een oordeel vellen is het devies.

Het faciliteren van het organiseren van tegengas

Vanuit bewustwording van het feit dat we bespeeld, belogen en gemanipuleerd worden door een “elite” die is doorgedrongen in alle lagen van overheden, corporaties en alles wat daarbij hoort komt de wens om tegengas te geven. Wij zetten ons in om dit te faciliteren middels onze projecten.

over_uruverse.txt · Laatst gewijzigd: 2020/09/18 23:41 door urubin